Mit nyújt számomra a felhasználói fiók?

A felhasználói fiók segítségével számtalan új, eddig ismeretlen funkciót és kényelmi szolgáltatást tudsz egy helyen elérni:

Gyors hirdetéskezelés: Hirdetéseidet gyorsan és egyszerűen kezelheted, szerkesztheted vagy törölheted, és akár az összes hirdetésednél aktiválhatod a fizetős szolgáltatásainkat egyszerre.

Törölt és lejárt hirdetések újraaktiválása: Törölt hirdetéseidet 14 napra, a lejártakat pedig 180 napra archiváljuk a végleges törlés előtt, ez alatt az időtartam alatt az Előresorolás, Szalag vagy Kirakat szolgáltatás megvásárlásával bármikor újraaktiválhatod őket.

Megújult Kedvencek: Kedvenc kereséseidet és hirdetéseidet is egy helyen tudod gyorsan és egyszerűen kezelni és akár Hirdetésfigyelőt is beállíthatsz.

Plusz fizetési forma: A fizetős szolgáltatásokat gyorsan és biztonságosan bankkártyád segítségével tudod kifizetni, vagy Barion egyenleggel.

Nincs több hirdetésmegerősítés: A hirdetéseidet nem kell manuálisan megerősítened, azok automatikusan az ellenőrzési folyamatba kerülnek.


 

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Mit nyújt számomra a felhasználói fiók?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)