Hogyan tudom igénybe venni a Szalag kiemelést?

A Szalag kiemelést mobilvásárlással az alábbiak szerint tudod igénybe venni:

1. Nyisd meg hirdetésedet a Jófogás.hu oldalán, és kattints a hirdetés címsora alatt található "Hirdetés kezelése" linkre.

2. Nyisd meg a Szalag kiemelés menüpontot, itt válaszd ki melyik feliratot szeretnéd a hirdetéseden látni (Bomba ajánlat, Egyedi ajánlat, Jó fogás!, Kiemelt, Sürgős).

3. Add meg mobiltelefonszámodat a telefonszám mezőbe. Amennyiben rendelkezel promóciós kóddal, nem szükséges telefonszámodat megadni, elég a megfelelő mezőbe beírni a kódot.

4. Miután beírtad mobiltelefonszámodat, illetve promóciós kódodat a megfelelő mezőbe, kattints a "Szalag kiemelés megvásárlása" gombra.

5. Ezután kapni fogsz egy visszaigazoló SMS-t, melyre 3 percen belül válaszolva megerősítheted a kiemeléssel kapcsolatos szándékodat.

6. A megerősítés után az összeg levonásra kerül, majd újabb SMS-ben értesítünk a sikeres vásárlásról. Hirdetésed perceken belül a lista élére kerül, illetve megjelenik mellette az általad választott Szalag opció.

Kíváncsi vagy milyen kiemelési lehetőségeink vannak? Kattints erre a linkre!

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre, vagy hívd a kizárólag a mobilvásárlással kapcsolatos problémák esetén rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 808 8288-as telefonszámon.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Hogyan tudom igénybe venni a Szalag kiemelést?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)