Hogyan tudom bekapcsolni a Háztól-Házig szolgáltatást?

1. A szolgáltatás bekapcsolásához először jelentkezz be fiókodba, majd töltsd ki a szükséges mezőket a Hirdetésfeladás felületén, már aktív hirdetésnél a módosító felület a Szerkesztés gombra kattintás után jelenik meg.
Fontos, hogy a szolgáltatást csak a kategória kiválasztása és az ár megadása után lehet bekapcsolni, a minimum ár 2000 Ft.
 
 
 
2. Miután megadtad hirdetésed adatait, a Házhozszállítás menüpont alatt pipáld be, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást. A szállítás díja bruttó 1 990 Ft ha a termék ára 2.000 és 10.000 ft közötti, amennyiben 10.000 ft felett van, a szállítási költség 2990. Azt, hogy a hirdetésben szereplő termék olyan kategóriába tartozik-e, ahol aktiválhatod a szolgáltatást, itt ellenőrizheted
 
 

3.  Fontos, hogy a terméknek meg kell felelni a szállító által meghatározott súly- és mérethatároknak, ezt a kalkulátor kitöltésével ellenőrizheted.
 
4. Ezután add meg a csomagfelvételi adataidat. Első alkalommal a telefonszámot meg kell erősíteni egy SMS-ben kapott kód segítségével, ehhez írd be a telefonszámot a megfelelő mezőbe és kattints a Kód kérése gombra, majd a megjelenő SMS kód mezőbe írd be az üzenetben kapott kódot.
  
5. Miután minden mezőt kitöltöttél, kattints a Feladom a hirdetést gombra.
 
6. A hirdetés sikeres megjelenése után a termékre rákerül a szolgáltatás logója és az összes régióban látható lesz, a termék állapotát közvetlenül Fiókodban is ellenőrizheted a Hirdetéseim fül alatt. 

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Hogyan tudom bekapcsolni a Háztól-Házig szolgáltatást?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)