Hogyan tudok megrendelni egy terméket?

Az oldalon azoknál a termékeknél lehet kérni a szállítást, melyeknél szerepel a Háztól-Házig logó. Ehhez először jelentkezz be felhasználói fiókodba- - ha még nem regisztráltál, ezen a linken ingyenesen megteheted.

Bejelentkezés után nyisd meg a hirdetést és kattints a hirdetés alján lévő Megrendelem ingyenes házhozszállítással gombra.
 
 

Itt add meg a szállításhoz szükséges adatokat: a neved, a pontos kiszállítási címet, a telefonszámodat, ahol szükség esetén fel lehet veled venni a kapcsolatot.
Ha ez az első megrendelésed, a telefonszámot SMS-kód segítségével meg kell erősíteni. Ehhez írd be a számot a képen látható formátumban, majd kattints a Kód kérése gombra. A megadott telefonszámra sms-ben küldjük el a kódot, fontos hogy a mezőbe csak az üzenetben lévő számsort írd be.
 
 
Amennyiben kényelmesebb, a termék kiszállítását CsomagPontra is kérheted, a megfelelő helyszínt a térkép segítségével tudod kiválasztani.


A megjegyzés mezőbe írhatod be a kiszállítás sikerességéhez szükséges esetleges plusz információkat.
Ha a mezőket megfelelően kitöltötted, kattints a Megrendelem gombra. 
 

Vásárlási szándékodról e-mailben értesítjük a hirdetőt, ha visszaigazolja a megrendelést, elindul a szállítási folyamat, melyről e-mailben értesítünk mi, illetve a szállítást végző cég.
A vásárlást a Mégsem kérem gombra kattintva szakíthatod meg.

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Hogyan tudok megrendelni egy terméket?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)