Mi történik, ha törlöm a hirdetésem?

Amennyiben hirdetésed már nem aktuális, lehetőséged van bármikor letörölni, ezt hirdetésed megnyitása után a Hirdetés kezelése menüpontnál vagy felhasználói fiókodban, a Hirdetéseim fül alatt teheted meg. Ha törlöd hirdetésed, először 14 napra archiváljuk, ekkor még bármikor meggondolhatod magad és az Előresorolás, Szalag vagy Kirakat kiemelés megvásárlásával ismét aktiválhatod fiókodban, ha még nem regisztráltál, ezen a linken ingyenesen megteheted. Ha hirdetésedet nem aktiválod újra, a törlés utáni 15. napon véglegesen töröljük, ezután már nem lesz lehetőség annak visszaállítására.

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Mi történik, ha törlöm a hirdetésem?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)