Archiválódott a hirdetésem. Hogyan tudom újraaktiválni?

A Jófogás.hu-n a feladott hirdetések megújítás nélkül 90 napig aktívak az oldalon. A hátralévő érvényességi időről a feladástól számított egy hét, egy hónap után, valamint a lejárat előtt egy héttel e-mailben küldünk ki figyelmeztetést. A hirdetéseket megújítani valamely kiemelés megvásárlásával lehet. 

Amennyiben nem hosszabbítod meg hirdetésedet, azt 90 nap után archiváljuk. Az archivált hirdetések listája felhasználói fiókodban, a Hirdetéseim fül alatt elérhető, amennyiben nem regisztráltál még, ezen a linken teljesen ingyenesen hozhatsz létre Fiókot. Az archiválást követő 180. napig hirdetéseidet bármikor visszaállíthatod az Előresorolás, Szalag vagy Kirakat szolgáltatások megvásárlásával, ezen időszak alatt ugyanazt a terméket/szolgáltatást/állást újként nem tudod feladni. Ezt a 181. napon teheted meg, amikor véglegesen töröljük korábbi hirdetésedet.

Hirdetésedet lehetőséged van bármikor letörölni, ezt hirdetésed megnyitása után a Hirdetés kezelése menüpontnál vagy felhasználói fiókodban, a Hirdetéseim fül alatt teheted meg. Ha törlöd hirdetésed, először 14 napra archiváljuk, ekkor még bármikor visszaállíthatod Fiókodban az Előresorolás, Szalag vagy Kirakat kiemelés megvásárlásával. Ebben az időszakban a törölt terméket/állást/szolgáltatást nem tudod új hirdetésben feladni, ezt csak a 15. napon teheted meg, amikor véglegesen töröljük hirdetésedet.

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Archiválódott a hirdetésem. Hogyan tudom újraaktiválni?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)