Milyen kiemelési lehetőségek vannak?

Tudtad, hogy kiemeléseinkkel még gyorsabban eladhatod a termékeket? Ingatlanodat szeretnéd minél hamarabb értékesíteni, állást hirdetsz, vagy szeretnéd, hogy minél többen lássák az általad kínált szolgáltatást?
Válassz az alábbi kiemeléseink közül!

  • Kirakat - A keresési beállításoknak megfelelően 7 napon keresztül a találati lista első három helyének valamelyikén, a többi Kirakat hirdetéssel rotálódva jelenhet meg hirdetésed, Ingatlan kategóriában pedig minden Kirakat hirdetést megjelenítünk, mely releváns a keresés alapján. Így akár 3x többen vehetik fel veled a kapcsolatot, hirdetésedet ráadásul meg is újítjuk!
  • Szalag - A kiemeléssel szembetűnőbb lehet hirdetésed, mivel 30 napon keresztül egy általad választott felirattal jelenik meg a listázásban. Több felirat is elérhető, válaszd a legjobban tetszőt! Emellett az első, a második, a harmadik és a 15. napon automatikusan a lista elejésre soroljuk hirdetésedet. Választható felirataink: Kiemelt! , Sürgős! , Egyedi ajánlat! , Jó fogás! , Bomba ajánlat!
  • Előresorolás - Aktiváláskor a keresési lista elejére kerül hirdetésed egy alkalommal, valamint a 90 napos érvényességi idő is újraindul.
  • Automatikus előresorolás - Kiválaszthatod, hogy öt héten keresztül heti egyszer, vagy öt egymást követő napon, napi egy alkalommal szeretnél-e a lista elejére kerülni. Beállíthatsz délelőtti, délutáni, vagy esti előresorolást is.
 
 

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre, vagy hívd a kizárólag a mobilvásárlással kapcsolatos problémák esetén rendelkezésre álló telefonos ügyfélszolgálatunkat a +36 1 808 8288-as telefonszámon.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Milyen kiemelési lehetőségek vannak?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)