Mit tartalmaz a Kirakat szolgáltatás?

A Kirakatba helyezett hirdetés a vásárlástól számítva hét napon keresztül szerepel a listázás elején lévő Kirakatban, emellett a szolgáltatás megvásárlása után egyszer a lista élére kerül, ezáltal 90 nappal meghosszabbodik az érvényességi ideje. A Kirakatban egyszerre három hirdetés jelenik meg. 

Fontosnak tartjuk, hogy hirdetésedet azoknak mutassuk meg, akiket az leginkább érdekelhet, így mindig a megadott keresési feltételeknek megfelelő hirdetéseket listázzuk a felhasználóknak,  vagyis figyelembe vesszük a kiválasztott kategóriát, régiót, paramétereket és megadott kulcsszavakat, az egyszerre megjelenő három hirdetés ennek megfelelően váltakozik. Meghirdetett terméked így még nagyobb eséllyel találhat vevőre, amennyiben hirdetéseden a Háztól-Házig szolgáltatás is aktív, az a Kirakatban is országosan jelenik meg.


szolgáltatás díja függ a hirdetés kategóriájától, illetve a hirdető típusától (magán vagy céges). Az adott hirdetésre vonatkozó pontos összeget regisztráció nélkül a Hirdetés kezelése menüpont alatt, míg Fiókba bejelentkezve a Kosárban láthatod.

Ha a díjszámítással kapcsolatban segítségre lenne szükséged, keresd ügyfélszolgálatunkat!


Kíváncsi vagy milyen kiemelési lehetőségeink vannak? Kattints erre a linkre!
 

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Mit tartalmaz a Kirakat szolgáltatás?
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)