Jófogás.hu-ról

Ingyenes apróhirdetés megyék szerint, tele jó fogásokkal.

A jófogás.hu egy internetes apróhirdetési oldal, ahol könnyen és ingyen tudsz eladni vagy vásárolni.

  • Vásárlóként csak ki kell választanod az célzott régiót és megtalálni a hirdetéseket lakásokról, gépjárművekről, állásokról, számitógépekről, antik tárgyakról, vagy bármilyen más termékről és szolgáltatásról, amely érdekel.
  • Eladóként könnyen és ingyen teheted közzé a hirdetéseidet - regisztráció és fárasztó kattintgatás nélkül! Csak válaszd ki a régiót, majd a megfelelő kategóriát, és írd le az eladni szándékozott terméked vagy szolgáltatásod tulajdonságait. Ilyen egyszerű! A potenciális vásárlók figyelmének felkeltése érdekében mindenképpen javasoljuk, hogy képeket is illessz be, illetve feladás után oszd meg a hirdetésedet ismerőseiddel a Facebookon, a Google+-on vagy a Twitter-en: a hirdetési oldalon található gombok segítségével mindezt rendkívül könnyen megteheted.
 

Küldetésünk a legjobb minőségű hirdetések közzététele. Minden feladott hirdetést ellenőrzünk, hogy megfelel-e a hirdetési szabályzatunknak. Javasoljuk, hogy figyelmesen olvasd el a hirdetés feladása előtt.

 

A jófogás.hu családjába tartozó külföldi apróhirdetési oldalak:

www.aggeliopolis.gr www.ayosdito.ph www.bomnegocio.com www.kapaza.bewww.blocket.sewww.berniaga.com www.bikhir.mawww.tori.fi www.chotot.vnwww.buenacuerdo.com.arwww.subito.it www.compramelo.co.cr www.mudah.mywww.dinkos.com.auwww.donedeal.iewww.custojusto.pt www.segundamano.eswww.kufar.by www.leboncoin.fr www.roloeganga.com www.sahipasand.com www.segundamano.com.mx www.soov.eewww.yapo.cl www.todoaca.com.uy  www.vende.pewww.tocmai.ro www.tutti.chwww.tradestable.com.ng   www.willhaben.at
 

A jófogás.hu családjába tartozó specializált hirdetési oldalak:

www.bytbil.com www.fotocasa.es www.infojobs.it www.infojobs.net
 

Szolgáltató neve: Schibsted Classified Media Hungary Kft.
Székhely: 1134 Budapest, Váci út 49. III. emelet
Szolgáltató elérhetősége - ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@jofogas.hu
Nyilvántartó hatóság: Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság
Nyilvántartási szám: Cg. 01-09-926009
Szolgáltató adószáma: 14918618-2-41
Adatvédelmi nyilvántartási azonosító: 05155-0001

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Jófogás.hu-ról
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)