Hasznos tippek

Szeretnénk néhány hasznos tipped adni, hogyan tudod gyorsan és egyszerűen feladni a hirdetéseidet a Jófogásra, úgy, hogy az a böngészők figyelmét is felkeltse:
 

Dobd fel a hirdetésedet képekkel, de mindig ügyelj arra, hogy a konkrét meghirdetett termékről készített fényképeket csatold a hirdetéshez, ne internetről letöltött katalógusképeket. Tudtad, hogy a képes hirdetésekre akár 10x többen is kattinthatnak?

Hirdetésed rövid leírása legyen lényegretörő, szerepeljen benne a meghirdetni kívánt termék, szolgáltatás vagy állás megnevezése. A hirdetés szövege tartalmazza a lényegesebb információkat, amelyeket te is megkérdeznél, ha érdeklődő lennél.


Hirdetésenként egy terméket, állást vagy szolgáltatást hirdess meg, hogy egyértelmű legyen az ajánlatod. Ezzel megkönnyíted a terméked után érdeklődök dolgát a böngészés során. Ugyanazt a hirdetését egy időben csak egy példányban tedd fel az oldalra, így hozzájárulsz oldalunk egyedi és átlátható tartalmának megőrzéséhez.A leghatékonyabb adásvétel érdekében tegyél a hirdetésedre Szalagot vagy helyezd a Kirakatba, így biztos lehetsz benne, hogy sokkal több érdeklődőhöz fog eljutni a terméked.

Ha ez nem válaszolta meg a kérdésedet, kattints erre a linkre.

Neved:
E-mail címed: (Fontos, hogy valós email címet adj meg, mert ezen keresztül fogunk kapcsolatba lépni veled)
Tárgy: Hasznos tippek
Üzenet:
Csatolmány: (Nem kötelező)