Hogyan tudok automatikusan ingatlan hirdetést feltölteni a Jófogásra?

1.    Készítsd el ebben a formátumban az adatbázisodat.

2.    Küldd el nekünk a fenti formában az ingatlan@jofogas.hu e-mail címre, ugyanígy egy URL-en és mi küldünk számodra egy úgynevezett partner ID-t, amit ha beleteszel az állományba, azonosítani tudunk a rendszerben.

3.    Az általad küldött URL-en lévő XML fájlból beimportáljuk az adatokat, mellyel egyidőben küldünk egy aktiváló e-mailt a referensek/iroda számára, melyben meg kell erősítened az automatikus feltöltést!

4.
A) Ha az XML-ben megadott e-mail címhez/címekhez nem volt korábban fiók a Jófogáson, úgy az import során automatikusan létrehozunk egyet (jelszót a jelszóemlékeztetősegítségével tudsz igényelni, majd megváltoztatni a fiókodban).

B)   Amennyiben az e-mail címhez korábban is volt fiók a Jófogáson, úgy a benne lévő hirdetések törlésre kerülnek azért, hogy az import során ne legyen duplikáció (maximum 1-2 napos átfutás).

5.    Az XML lekérdezést legalább napi egy alkalommal végezzük el, a köztes időben lehetőség van a fiókban is szerkeszteni/törölni a hirdetéseket, azonban mindig figyelembe kell venni, hogy mi az import során az XML fájlt vesszük alapul, tehát abba is fel kell vinni a változtatásokat minden esetben, különben a sorozatos import során felülírjatjuk ezeket.

headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close