Kiemelési lehetőségek

Tudtad, hogy kiemeléseinkkel még gyorsabban eladhatod a termékeket? Ingatlanodat szeretnéd minél hamarabb értékesíteni, állást hirdetsz, vagy szeretnéd, hogy minél többen lássák az általad kínált szolgáltatást?
Válassz az alábbi kiemeléseink közül!

  • Kirakat – A keresési beállításoknak megfelelően 7 napon keresztül a találati lista első szakaszában jelenik meg, a többi Kirakat hirdetéssel együtt, hirdetésedet ráadásul meg is újítjuk!
  • Szalag – A kiemeléssel szembetűnőbb lehet hirdetésed, mivel 30 napon keresztül egy általad választott felirattal jelenik meg a listázás második szakaszában. Több felirat is elérhető, válaszd a legjobban tetszőt! Emellett az első, a második, a harmadik és a 15. napon automatikusan a listázás második szakaszának elejére soroljuk hirdetésedet. Választható felirataink: Kiemelt! , Sürgős! , Egyedi ajánlat! , Jó fogás! , Bomba ajánlat!
  • Előresorolás – Aktiváláskor  a 90 napos érvényességi idő is újraindul, valamint hirdetésedet előrébb soroljuk a listázásban.
  • Automatikus előresorolás – Kiválaszthatod, hogy öt héten keresztül heti egyszer, vagy öt egymást követő napon, napi egy alkalommal szeretnél-e a 2 szakaszban lista elejére kerülni. Beállíthatsz délelőtti, délutáni, vagy esti előresorolást is.
headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close