Hogyan tudok böngészni és vásárolni a Jófogáson?

A Jófogás oldalain többféle módon kereshetsz a hirdetések között.

Lehetőséged van kulcsszót beírni a „Mit keresel” mezőbe, ekkor a kereső pontosan arra a szóra keres a hirdetések címsorában, amelyet beírtál.
Tovább pontosíthatod a keresési feltételeket a találati lista bal oldalán található Szűrő -Részletes kereső segítségével. Itt jelölheted be azt is, hogy a hirdetések leírásában is keresse a beírt kulcsszót. A keresési feltételek bejelölése után nyomd meg a Keres gombot, hogy elinduljon a szűkített keresés a megadott szempontok szerint.

Elindíthatod a keresést oly módon is, hogy elsőként rákattintasz arra a kategóriára a főoldalon, amelyen belül szeretnél böngészni és ezt követően jelölöd be a további szempontokat, amely alapján rendszerünk megjeleníti a találatilistát.

Aloldalainkon specifikus keresőinket használhatod, az Ingatlan kategóriát választva a bejelölheted például, hogy Eladó vagy Kiadó ingatlanokat szeretnél megnézni, majd kiválaszthatod, hogy például lakás vagy ház, esetleg nyaraló érdekelne. A régiót, árat, méretet szintén meghatározhatod, majd a Keresés gomb megnyomásával jóváhagyhatod a keresési feltételeket. További kritériumokat a Részletes keresés felületén adhatsz meg.

A Jármű kategóriát bejelölve kiválaszthatod, hogy autót, motort, egyéb járművet vagy alkatrészt keresel. Ezután további keresési feltételeket jelölhetsz be.

Az Állás kategória választása esetén a megjelenő felületen keresőszót is megadhatsz, illetve megjelölheted a fontosnak vélt keresési szempontokat.

headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close