Hogyan tudok megrendelni egy terméket?

Az oldalon azoknál a termékeknél lehet kérni a szállítást, melyeknél szerepel a Háztól-Házig logó. Ehhez először jelentkezz be felhasználói fiókodba- – ha még nem regisztráltál, ezen a linken ingyenesen megteheted.

Bejelentkezés után nyisd meg a hirdetést és kattints a hirdetés alján lévő Megrendelem ingyenes házhozszállítással gombra.

Itt add meg a szállításhoz szükséges adatokat: a neved, a pontos kiszállítási címet, a telefonszámodat, ahol szükség esetén fel lehet veled venni a kapcsolatot.
Ha ez az első megrendelésed, a telefonszámot SMS-kód segítségével meg kell erősíteni. Ehhez írd be a számot a képen látható formátumban, majd kattints a Kód kérésegombra. A megadott telefonszámra sms-ben küldjük el a kódot, fontos hogy a mezőbe csak az üzenetben lévő számsort írd be.
Amennyiben kényelmesebb, a termék kiszállítását CsomagPontra is kérheted, a megfelelő helyszínt a térkép segítségével tudod kiválasztani.

A megjegyzés mezőbe írhatod be a kiszállítás sikerességéhez szükséges esetleges plusz információkat.
Ha a mezőket megfelelően kitöltötted, kattints a Megrendelem gombra.

Vásárlási szándékodról e-mailben értesítjük a hirdetőt, ha visszaigazolja a megrendelést, elindul a szállítási folyamat, melyről e-mailben értesítünk mi, illetve a szállítást végző cég.
A vásárlást a Mégsem kérem gombra kattintva szakíthatod meg.
headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close