Archiválódott a hirdetésem. Hogyan tudom újraaktiválni?

A Jófogás.hu-n a feladott hirdetések megújítás nélkül 90 napig aktívak az oldalon. A hátralévő érvényességi időről a feladástól számított egy hét, egy hónap után, valamint a lejárat előtt egy héttel e-mailben küldünk ki figyelmeztetést. A hirdetéseket megújítani valamely kiemelés megvásárlásával lehet.

Amennyiben nem hosszabbítod meg hirdetésedet, azt 90 nap után archiváljuk. Ha nem szeretnéd megvárni a 90 napot, bármikor lehetőséged van törölni a hirdetést. Ha rendszerünk törli le a hirdetést a 90 nap lejárta után, abban az esetben 179 napig még eléred fiókodban a Hirdetéseim fül alatt, ha pedig te törlöd le, akkor 14 napig érhető még el a fiókodban, majd ezután mindkét esetben végleg törlése kerül és csak új hirdetés feladásával tudod megjeleníteni.
Hirdetésedet a Kirakat, Szalag vagy az Előresorolás kiemelés megvásárlásával tudod meghosszabbítani valamint a törölt státuszból ismét láthatóvá tenni, azonban ez csak az érvényességi időt hosszabbítja meg, nem számít a hirdetés első megjelenésének.

headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close