Hogyan tudom bekapcsolni a Háztól-Házig szolgáltatást?

1. A szolgáltatás bekapcsolásához először jelentkezz be fiókodba, majd töltsd ki a szükséges mezőket a Hirdetésfeladás felületén, már aktív hirdetésnél a módosító felület a Szerkesztés gombra kattintás után jelenik meg.
Fontos, hogy a szolgáltatást csak a kategória kiválasztása és az ár megadása után lehet bekapcsolni, a minimum ár 3000 Ft.

2. Miután megadtad hirdetésed adatait, a Házhozszállítás menüpont alatt pipáld be, hogy szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást. A szállítás díja bruttó 2990 Ft. Azt, hogy a hirdetésben szereplő termék olyan kategóriába tartozik-e, ahol aktiválhatod a szolgáltatást, itt ellenőrizheted.

3.  Fontos, hogy a terméknek meg kell felelni a szállító által meghatározott súly- és mérethatároknak, ezt a kalkulátor kitöltésével ellenőrizheted.

4. Ezután add meg a csomagfelvételi adataidat. Első alkalommal a telefonszámot meg kell erősíteni egy SMS-ben kapott kód segítségével, ehhez írd be a telefonszámot a megfelelő mezőbe és kattints a Kód kérése gombra, majd a megjelenő SMS kód mezőbe írd be az üzenetben kapott kódot.

5. Miután minden mezőt kitöltöttél, kattints a Feladom a hirdetést gombra.

6. A hirdetés sikeres megjelenése után a termékre rákerül a szolgáltatás logója és az összes régióban látható lesz, a termék állapotát közvetlenül Fiókodban is ellenőrizheted a Hirdetéseim fül alatt.

headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close