Ingyenesen lehet hirdetést feladni?

A hirdetések feladása ingyenes, ez alól kivételt képeznek az alábbi kategóriák:

  • Autó és Motor, robogó – hirdetésfeladási díj: br. 1 980 Ft
  • Üzlet, szolgáltatás – hirdetésfeladási díj: br. 1 800 Ft
  • Állásajánlat – a hirdetésfeladási díj kategóriánként eltér, a pontos árat a hirdetésfeladási oldalon találod
  • Ingatlanhirdetések – céges hirdetők számára a hirdetésfeladási díj: br. 3 990  Ft
  • Magánszemély státuszú fiók esetén egy ingatlanhirdetés feltöltése díjmentes, azonban egynél több hirdetést csak díjfizetés ellenében adhatnak fel a magánszemély státuszú felhasználóink, melynek díja hirdetésfeladásonként br. 3 990 Ft.
  • Tűzifa – hirdetésfeladási díj: br. 2 500 Ft

Fontos:
Ingatlan, Autó, Motor-robogó, Állásajánlatok, Tűzifa illetve Üzlet szolgáltatások kategóriák valamelyikében feltöltött hirdetések esetén azok utólagos módosítása bizonyos esetekben díjfizetési kötelezettséget von maga után.

A hirdetés első megjelenésétől számított 72 órán belül a hirdetésben megadott adatok ingyenesen módosíthatóak, majd a 4. naptól 14. napig az adott kategóriában érvényes Előresorolás szolgáltatásnak megfelelő díj megfizetése ellenében hajtható végre módosítás. A 14. napon túl történő szerkesztés esetén az adott kategóriára vonatkozó hirdetésfeladási díjnak megfelelő összeg fizetendő a módosításért.
Az archiválásból történő visszaaktiválás nem számít első megjelenésnek, továbbá a képek szerkesztése, valamint a kapcsolat rész adatai és a kapcsolatfelvételi módok változtatása bármikor ingyenesen elvégezhető.

headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close