Hogyan tudok változtatni a hirdetésemen?

Hirdetéseden változtatni a Szerkesztés szolgáltatásunk segítségével tudsz, ehhez kövesd az alábbi lépéseket:

1. Jelentkezz be Fiókodba, majd válaszd ki a Hirdetéseim fület.
2. Kattints a hirdetés adatai alatt található Szerkesztés feliratra. Amennyiben az árat legalább 5 %-kal csökkented, ez mind a listázásban, mind a megnyitott hirdetésnél látható lesz.
3. A felületen add meg a kívánt módosításokat, majd kattints a Feladom a hirdetést gombra.

Munkatársaink ezután ismételten összevetik hirdetésedet Működési szabályzatunkkal, amennyiben további változtatások nem szükségesek, ezután automatikusan felkerül az oldalra.

Fontos:
Ingatlan, Autó, Motor-robogó, Állásajánlatok, Tűzifa illetve Üzlet szolgáltatások kategóriák valamelyikében feltöltött hirdetések esetén azok utólagos módosítása bizonyos esetekben díjfizetési kötelezettséget von maga után.

A hirdetés első megjelenésétől számított 72 órán belül a hirdetésben megadott adatok ingyenesen módosíthatóak, majd a 4. naptól 14. napig az adott kategóriában érvényes Előresorolás szolgáltatásnak megfelelő díj megfizetése ellenében hajtható végre módosítás. A 14. napon túl történő szerkesztés esetén az adott kategóriára vonatkozó hirdetésfeladási díjnak megfelelő összeg fizetendő a módosításért.
Az archiválásból történő visszaaktiválás nem számít első megjelenésnek, továbbá a képek szerkesztése, valamint a kapcsolat rész adatai és a kapcsolatfelvételi módok változtatása bármikor ingyenesen elvégezhető.

headset_mic Chat az ügyfélszolgálattal
close